شهردار قم رسانه را یکی از نیازهای مدیریت شهری در دنیای امروز دانست و گفت: زبان مدیریت شهری همین رسانه است که باید تمرکززدایی و واگذاری امور مردم به خودشان را مطالبه کنند.
شهردار قم با تاکید بر اهمیت نقش رسانهها در مدیریت شهری و تقویت رسانههای تخصصی برای بازتاب دقیق خدمات شهری و مقابله با جریانهای معاند گفت: رسانههای داخلی با خطدهی دقیق و اطلاعرسانی بهموقع میتوانند این حملات را خنثی و نقش مهمی در امیدآفرینی و نشاط اجتماعی ایفا کنند.
شهردار قم گفت: قانون شهرداریها با وجود تمام مشکلاتی که دارد، قانونی مترقی محسوب میشود و وضع قوانین جدید در حوزه شهری نیازمند بررسی و کارشناسی بسیار دقیق است.
شهردار قم با اشاره به خرید ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی و ۱۰ دستگاه اتوبوس دیزلی جدید گفت: با خرید ۱۰ دستگاه دیگر در دو ماه آینده و پیگیری برای تحقق وعده دولت در تأمین ۴۹ دستگاه اتوبوس در کنار بازسازی اتوبوسهای فرسوده، امیدوارم تا پایان سال ۱۰۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی شهر قم اضافه شود.
شهردار قم مطرح کرد:
شهردار قم با اشاره به رصد روند اجرایی پروژههای عمرانی در قرارگاه ویژه گفت: شهروندان باید از اقدامات شهرداری بهصورت گسترده آگاه شوند.
شهردار قم گفت: جنوب لبنان، غزه و نبطیه کربلای امروز ما است، جایی که مردان و زنان با صبر، استقامت و شجاعت، راه حسین ابن علی (ع) را ادامه میدهند و این مقاومت تا پیروزی باقی خواهد ماند.
شهردار قم با اشاره به اجرای محور شهیدان برقعی، فاز پنجم عمار یاسر و دروازه ری گفت: این سه پروژه بزرگ تحولی در بافت فرسوده قم است که با هزینه و تلاش سنگین پس از چند دهه بلاتکلیفی تکمیل شد.
شهردار قم از تکمیل پروژه بهسازی محور شهدای دروازه ری در روزهای آینده خبر داد و گفت: پیگیری اقدامات و فعالیتها خارج از سیستم اداری و بروکراسیهای داخلی است تا بتوان کارها را سرعت بخشیده و گره پروژهها با مشورت در اسرع زمان بازگشایی شود.
شهردار قم با اشاره به اهمیت تعیین تکلیف بازارچه حجتیه گفت: مسئله ضرورت تعیین تکلیف و ساماندهی فضای فعلی بازارچه حجتیه باید برای متصرفان و شهروندان تبیین شود.
شهردار قم گفت: با هدف افزایش کیفیت خدماترسانی به زائران و شهروندان و ایجاد فضایی معنوی و مناسب به منظور آمادهسازی شهر در ایام نیمه شعبان، ۳۰ عنوان برنامه از نیمه شعبان سال گذشته در دستور کار مجموعه مدیریت شهری قرار گرفته است.